AGENDA

Tributes Night NL
23 november 2018
De beste Nederlandse-talige Tribute Bands van dit moment
Grote Kerk Schiedam

Oktoberfest Schiedam
26 oktober 2018
Het leukste Oktoberfest in de mooiste locatie
Grote Kerk Schiedam
Klik hier voor alle informatie

 DISCO & DANCE NIGHT
28 december 2018
5th Anniversary  edition
SAVE THE DATE!!!
Grote Kerk Schiedam 

 Foutste Feest Schiedam
22 maart 2019
Hoe FOUT wil je het hebben met Q-Music
Grote Kerk Schiedam

Tributes Night
6 april 2019
De tofste Tribute Bands voor jou geselecteerd
Sportcentrum Vlaardingen


Crevor Events maakt veelvuldig gebruik van de Grote Kerk Schiedam. Deze fantastische locatie ligt midden in het historische centrum van Schiedam en is prima te bereiken. Als specialist in het organiseren van mooie en bijzondere evenementen kunnen wij u prima van dienst zijn. Denk daarbij aan een presentatie, personeelsfeest of bruiloft inclusief ceremonie, diner en feest. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

U heeft een leuk idee? Wij helpen u graag om van dat leuke idee een top idee te maken. En wilt u het eens helemaal anders, dan doen wij dat. Uiteindelijk gaat het om uw evenement die het verdiend om perfect georganiseerd te worden.

Wij zijn een een kleine, maar zeer slagvaardige organisatie met een aantal fantastische partners waarmee wij een langdurige en duurzame relatie hebben. Gezamenlijk hebben  november wij een schat aan ervaring in het organiseren van evenementen van groot tot klein en daarbij is ons niets te gek. Denk daarbij aan catering, licht en geluid, fotografie, administratie, artiesten, security, locaties en ontwerpstudio.
Wij organiseren ook diverse openbare evenementen in Schiedam, Vlaardingen, Amsterdam en Cuijk. Voor deze evenementen worden bijzondere locaties gebruikt zoals De Grote- of Sint Janskerk Schiedam, Theater aan de Schie, Sportcentrum Vlaardingen en meer.........
Naast deze binnenlocaties is de binnenstad van Schiedam een geweldige inspiratiebron waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

Nieuwsgierig? We kunnen natuurlijk een afspraak maken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. En die zijn er altijd!