Escaperun

Unieke mix tussen politie en boefje, een hardloopwedstrijd en een escaperoom

Vond u het vroeger super leuk om politie en boefje te spelen? Maar is het nu een beetje saai geworden en vragen de kinderen u niet meer om mee te doen? Dan moeten we het zelf maar regelen! Wij organiseren een spannend spel dat een mix is tussen politie en boefje, een escaperoom en een hardloopwedstrijd. U zult uw conditie nodig hebben, maar zonder na te denken zult u het eindpunt zeker niet als eerste bereiken. 

Wat is een escaperun?
Een escaperun is een spel dat een mix is tussen een escaperoom, politie en boefje en een hardloopwedstrijd. De deelnemers gaan los van elkaar zo snel mogelijk allerlei puzzels oplossen. Deze puzzels zijn verdeeld over het Beatrixpark. De ene puzzel zal naar de volgende puzzel leiden en uiteindelijk naar het eindpunt. Maar terwijl de deelnemers proberen de puzzels zo snel mogelijk op te lossen, heeft de ‘politie’ de jacht op hen geopend. Als een deelnemer wordt getikt door de politie moet hij/zij 3 minuten stilstaan. Degene die als eerst bij het eindpunt is krijgt een prijs. 

Waar en wanneer
U heeft op 2 dagen de mogelijkheid mee te doen aan het spel; op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober. We zullen om 19.30 verzamelen bij het restaurant Parckhoeve in het Beatrixpark. De kosten zijn 7,50pp (incl drankje). De minimumleeftijd is 16 jaar. Wij kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke ongevallen en diefstal. Lijkt het u leuk een poging te wagen? U kunt zich inschrijven via https://goo.gl/forms/29DVZXnE7U8yhdbu2.

Details

02.10.2018 en 03.10.2018
19.30-22.00
Beatrixpark Schiedam

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode
Herweijer Kwaliteitsbakkers
Van Leeuwen Tweewielers

Put on
your dancing shoes!

- Wij helpen u graag om van dat leuke idee een top idee te maken -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night