Oktoberfest 2018

Het leukste Oktoberfest in de mooiste locatie

Op 26 oktober 2018 vindt het Oktoberfest in Schiedam voor de tweede keer plaats in de Grote of Sint Janskerk, in het centrum van Schiedam. Het feest wordt georganiseerd door Crevor Events, een organisatie die vaker evenementen organiseert op deze prachtige locatie. Naast deze unieke locatie, hebben we weer de leukste artiesten en voldoende bier en eten.

De Oktoberfeesten hier in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. En terecht, want het is een prachtig feest. En Schiedam heeft dus ook haar eigen Oktoberfest, maar dan wel een hele bijzondere. Want waar vindt je zo'n mooie locatie? In oktober 2017 is wel gebleken dat Het Oktoberfest Schiedam misschien wel de mooiste Oktoberfest locatie heeft van Nederland.

Reserveer nu een eigen tafel! Voor speciale groepsarrangementen zijn er onbeperkte mogelijkheden. Het Oktoberfest is een prima gelegenheid voor een personeelsuitje of  vrijgezellenavond.Neem vrijblijvend contact met ons op en we bedenken samen een zeer gezellig en bij voorbaat al geslaagd feest. 

Wees er wel snel bij want het duurt niet lang meer en dan in 't Oktoberfest weer uitverkocht!

De kerk in om 18:00 open en het programma start om 19:00 uur. 
Wij hebben de volgende artiesten al geboekt maar we gaan jullie nog verrassen.

Stimmung mit dem Peter
Der Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander. Zing mee met de welbekende Duitse Schlagers ‘Du’, ‘Festival der Liebe’, ‘Heidi’ en andere daverende hits!
En hij is onze spelleider voor de beroemde spelletjes, Spijkerslaan en Boomzagen.

Jo Lahoya
Jo is eigenlijk beroemd geworden door zijn jaarlijks optreden op de Grote Markt bij "of je worst lust". Gezellige Duite muziek waar je niet stil bij kan zitten. Met zijn accordeon maakt hij er een gezellige boel van. 

 
 

 

Details

26.10.2018
19.00
Grote Kerk Schiedam

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode
Herweijer Kwaliteitsbakkers
Van Leeuwen Tweewielers

Put on
your dancing shoes!

- Wij helpen u graag om van dat leuke idee een top idee te maken -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night