REO Tours

De leukste uitjes in Rotterdam en Omstreken

Altijd al eens met een glimlach in Rotterdam en/of omgeving willen wandelen onder de bezielende leiding van onze beroemde gids Jack F. Kerklaan? Dan is dit nu je kans. Hij kan op geheel eigen wijze verhalen vertellen over de omgeving van Rotterdam, Schiedam en daarbuiten. 
Ontdek je plek plek met onze Jack. Niets is te gek en altijd leuk. Uiteraard wordt er tijd gemaakt voor een hapje en een drankje en op verzoek nog veel meer.

Geheel op maat op het desgewenste tijdstip. 
Rotterdam Kruiskade: Iedereen heeft toch wel van de Kruiskade gehoord? En heb je er wel eenss wat gegeten en gedronken? Onder begeleiding van onze kapitein ga je op pad en beleef je van alles. 
Rotterdam Delfshaven: Samen met onze kapitein slenter je door het Historische Delfshaven, dat ooit de verblijfplaats was van de beroemde Piet Heyn en beleef je weer even de verhalen van de Gouden Eeuw. Wij ontvangen je bij Tapperij Vanouds 't Kraantje met een drankje en gaan dan op pad. 
Rotterdam Katendrecht: Samen met onze kapitein beleef je alle verhalen die deze roemruchte wijk wereldberoemd heeft gemaakt. Tijd voor een hapje en een drankje is er natuurlijk ook. Maar het belangrijkste van dit alles is de lol die je zult beleven door deze kapitein met al zijn verhalen. Waar of niet waar? Oordeel zelf. 
Schiedam Historische binnenstad: Samen met onze distillateur maak je van alles mee in het mooie oude centrum van Schiedam met haar Molens, Speakeasy, Branderijeren, Pakhuizen, Havens, Scheepwerven en hun bijzondere verhalen. Tijdens deze bijzondere tour ga je natuurlijk ook kenninsmaken met beroemde Schiedamse producten. Indien gewenst kan het worden gecombineerd met de fluisterboot. Wij ontvangen je bij Tapperij Het Weeshuis met een drankje en gaan dan op pad. 

Dus wil je het echte verhaal weten over Kees de Jeneverstoker, Piet Heyn, schele Mien achter het raam, de familie Keesenenklare of een cursus ECH Rotterdams?
Bel of mail en vertel je wensen en wij maken het mogelijk. Wij kunnen een volledig arrangement voor kleine en grote groepen samenstellen. Denk daarbij aan:

Een hapje en een drankje
Vervoer
Rondvaarten
Gewoon een beetje gekkigheid
Lekker Sjiek
Bezoek van bijzondere gebouwen

De kosten van de rondleidingen zijn vanaf € 10,00 per persoon. 
INFORMATIE?
Telefoon: John 06 - 50275897 Jack 06 - 54272368
E-mail: info@crevorevents.nl

Details

Het hele jaar
12:00 uur
Centrum Schiedam

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode (alleen Foutste Feest)
Herweijer Kwaliteitsbakkers (alleen Tributes Night)
Van Leeuwen Tweewielers

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night