Tributes Night

Een avond terug in de tijd met de beste Tribute Bands

Na een uitverkochte Tributes Night in 2018 hebben wij deze keer weer een geweldige LINE UP met de beste tribute bands van Nederland!Rod Stewart (Nod Stewart)
Band Members:  Jo de Roeck, Jeroen van As, Ocki Klootwijk, Tyn Smit, Joeri Rook
Niet te geloven! Het is alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een eenmalige reünie te houden! Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die Stewart ook solo bleef produceren. Alles klopt. De stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70's, 80's en 90's.

Herman Brood (Yada Yada)
Herman Brood “Alive & Kicking"
Een spraakmakende "HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.
Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft,  (met oa Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten.
Buiten een retestrakke band,  wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn "straight from the heart”  performance  weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.
YADA YADA inmiddels een begrip onder Herman Brood lovers, is kwaliteit, maar ook interessant voor zalen omdat de band voor een NORMALE PRIJS is te boeken! Dus géén ‘over de top’ vraagprijs omdat er toevallig een bekende naam in de band zit……Beide partijen moeten er goed uitkomen.
YADA YADA is hot!
YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.
Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

QUEEN (Miracle Dutch Tribute band)
Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You - The Musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.

U2  (U2ONE) 

U2ONE staat voor 4 ervaren muzikanten met een gedeelde passie voor 's werelds grootste rockband U2. Opgeteld meer dan 40 jaar U2-tributeband-ervaring. Na het grote succes van vorig jaar komen zij weer terug met een show die zijn U2 weerga niet kent. 
Leden band: Ben Vreeburg, Sander Brandsen, Agnes Bronswijk en Ben van Riemsdijk


De tickets zijn online verkrijgbaar en op al onze voorverkoopadressen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis
Sportcentrum Vlaardingen (Holy)
Stripes ( Maassluis en Schiedam) 
Herweijer Kwaliteitsbakkers (Vlaardingen en Schiedam)
Primera Woudhoek (Schiedam Woudhoek)
van Leeuwen Tweewielers (Schiedam Zuid)
Prijs € 17,50 en groepstickets (10) zijn € 159,-6 april 2019 - Sportcentrum Vlaardingen


Facebook, Twitter  en Instagram 

Details

06.04.2019
19:00 uur
Sportcentrum Vlaardingen

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode (alleen Foutste Feest)
Herweijer Kwaliteitsbakkers (alleen Tributes Night)
Van Leeuwen Tweewielers

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night