Tributes Night

Een avond terug in de tijd met Queen, U2, Herman Brood en Rod Stewart

Na een uitverkochte Tributes Night in 2018 hebben wij deze keer weer een geweldige LINE UP met de beste tribute bands van Nederland.. 

Een avond met de grote der aarde waaronder onze enige Nederlandse Rockster Herman Brood met zijn Wild Romance. En wat denk je van Queen? Deze band leeft na de geweldige film Bohemian Rhapsody meer dan ooit. En hoe toevallig is het, dat Rod Stewart deze zomer naar Nederland komt. En na het grote succes van U2ONE vorig jaar moeten ze gewoon weer een keer gaan knallen tijdens Tributes Night. Zorg dat je deze avond niet gaat missen! Want het gaat natuurlijk weer een superavond worden met pure ROCKll!!!!!! Gewoon net als vroeger eigenlijk.
Rod Stewart (Nod Stewart & The Faces   20:00 uur (19:00 zaal open)
Band Members:  Jo de Roeck, Jeroen van As, Ocki Klootwijk, Tyn Smit, Joeri Rook
Niet te geloven! Het is alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een eenmalige reünie te houden! Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die Stewart ook solo bleef produceren. Alles klopt. De stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70's, 80's en 90's.

U2  (U2ONE)  21:30 uur
U2ONE staat voor 4 ervaren muzikanten met een gedeelde passie voor 's werelds grootste rockband U2. Opgeteld meer dan 40 jaar U2-tributeband-ervaring. Na het grote succes van vorig jaar komen zij weer terug met een show die zijn U2 weerga niet kent. 
Leden band: Ben Vreeburg, Sander Brandsen, Agnes Bronswijk en Ben van Riemsdijk

QUEEN (Miracle Dutch Tribute band) 23:00 uur
Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You - The Musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.

Herman Brood (Yada Yada) 00:30 uur
Herman Brood “Alive & Kicking"
Een spraakmakende "HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.
Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft,  (met oa Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten.
Buiten een retestrakke band,  wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn "straight from the heart”  performance  weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.

YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.
Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

De tickets zijn online verkrijgbaar en op al onze voorverkoopadressen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis
Sportcentrum Vlaardingen (Holy)
Stripes ( Maassluis en Schiedam) 
Herweijer Kwaliteitsbakkers (Vlaardingen en Schiedam)
Primera Woudhoek (Schiedam Woudhoek)
van Leeuwen Tweewielers (Schiedam Zuid)
Prijs € 17,50 en groepstickets (10) kosten € 159,-
Bestel hier online6 april 2019 
Lokatie:
Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9
3136 GZ VLAARDINGEN (aan de A20)
Gratis parkeren en bereikbaar met tram 24 en RET Streekbus 713
Facebook, Twitter  en Instagram 

Details

06.04.2019
19:00 uur
Sportcentrum Vlaardingen

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode (alleen Foutste Feest)
Herweijer Kwaliteitsbakkers (alleen Tributes Night)
Van Leeuwen Tweewielers

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night