Een avond met H6 in Vlaardingen

(André Hazes Tribute Band) + andere top optredens van De Vaart, Bob Offenberg en Kornuiten & Co

We maken er de grootste kroeg van de Waterweg van 

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes.

Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’,  ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes zijn één na laatste concert, niet lang voor z’n overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen.

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in diverse top tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht.
En natuurlijk met diverse gastoptredens!!!!

Wat dacht je van De Vaart?
De Vaart, een vriendengroep die een feestje bouwt op elk feestje. Geen geregisseerde show maar een losgeslagen boel! Waar er ook gespeeld wordt...de bar, de visvijver in je tuin of het podium is niet heilig. Er wordt in gesprongen, op gedanst maar alles met een lach en een traan!

Het repertoire vliegt van links weer helemaal naar rechts, om dan van boven weer naar beneden te gaan. Vergeet niet om wat keelsnoepjes in je zak te doen, want na dit uur der herkenning ben je zo schor als je nog nooit bent geweest en hangen je stembanden nog net aan je hoektanden.

En van 
Kornuiten & CO?
Het nieuwe energiek feest duo van Nederland
Dit duo wordt gevormd door Kevin & Ruben.

Kornuiten & Co is een act dat ieder feest gegarandeerd tot een knallend einde brengt. Door de ervaring van deze twee ras entertainers weten zij van elk evenement een feest te maken, groot of klein het maakt niet uit!Tijdens het performen van hun eigen hits, covers en meezingers van vroeger en nu, krijgt iedereen een glimlach op het gezicht. Alle handen gaan de lucht in, alles en iedereen doet mee jong en oud!
Kortom…deze twee podiumdieren staan garant voor een explosie van entertainment, met Kornuiten & Co heeft u de succesformule voor een geslaagde avond in huis!

OF Bob Offenberg?
Met 18 jaar podiumervaring in binnen -en buitenland en meer dan 20 singles en een prachtig album op zijn naam, behoort de 23 jarige Bob Offenberg absoluut tot 1 van de beter bekende artiesten van Nederland. Het team achter Bob bestaat uit grote namen als Frans Bauer (tekstschrijver), NRGY Music (platenmaatschappij) en Laurens van Wessel (producer). Deze samenwerking resulteerde in diverse hitsingles waaronder de vorige singles ‘Je Bent Te Gek’ en ‘Net Als In M’n Droom’, ‘In Parijs’ en ‘Toen Ik Jou Zag’. De nieuwste single van Bob “Wat Is Het Toch Een Schatje”.
Speciaal voor de Koningsdagtrekking 2018 & 2019 van de Staatloterij heeft Bob de radio- en televisiecommercial ingezongen die ieder uur te horen was op alle gerenommeerde stations.

Je kunt nu al zeggen dat dit een legendarisch avond gezelligheid gaat worden!

Voorverkoop adressen:
ONLINE en bij:
Polderpoort Vlaardingen
Sportcentrum Vlaardingen
Stripes Jeansstore Schiedam
Stripes Jeansstore Maassluis
Primera Woudhoek Schiedam
Herweijer Kwaliteitsbakkers Vlaardingen
Herweijer kwaliteitsbakkers Schiedam
Van Leeuwen Tweewielers Schiedam

Details

02.11.2019
19:00 uur
Vlaardingen Polderpoort

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode (geen H6 in Vlaardingen
Herweijer Kwaliteitsbakkers
Van Leeuwen Tweewielers
Sportcentrum Vlaardingen
Polderpoort Vlaardingen

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night