Disclaimer | Crévor Events

Disclaimer

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Crévor Events geëxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door Crévor Events worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen. Crévor Events staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is ook beschikbaar in andere talen. Mocht de anderstalige disclaimers verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Aansprakelijkheid

Hoewel Crévor Events maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie,  kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Crévor Events aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Het Foutste Feest
Disco Dane Night
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
REO Tours
Tributes Night Nederland