Het Foutste Feest met Q Music Foute PArty

Het Foutste Feest

Het Foutste Feest met Qmusic Foute uur en dat in de gezellige december maand.Samen met de dj's van Q-Music Foute Party maken we er al jaren een fout topfeest van! De zeer bijzondere locatie is de Grote- of Sint Janskerk, hoe gaaf is dat? En de DJ’s van Q-Music Foute Party gooien er nog een schep muzikaal fout bij!

Hossen, housen, dansen, springen… het kan niet fout genoeg zijn. Er worden alleen maar foute nummers gedraaid, zoals de #01 hit 'Captain Jack' van de Foute TOP 100, maar die kent natuurlijk niemand… Net als dat niemand uit zijn dak gaat bij 'Barbie Girl' van Aqua... En wat dacht je van Anita Meyer met 'Why Tell me Why'? Daar hebben we ook nog nooit van gehoord, toch? Het is ook ter strengste verboden om te dansen bij het nummer van Boney M met 'Rivers of Babylon’.

Ok, alle foute gekheid op een stokje! Natuurlijk gaan we helemaal los in de mooiste evenementen locatie van Schiedam en daarbuiten! En zoals je van ons bent gewend gaan we je weer verrassen met een welkomstdrankje en meer gekkigheid. Het Foutste Feest staat verder garant voor een mooi decor, waarop van alles te zien is, vriendelijke DJ’s een gastvrije CREW.

Pinnen is mogelijk. toilet en garderobe, milieu toeslag is in de prijs inbegrepen

Facebook, Twitter & Instagram 

WOUDHOEK GEUZENPLEINDetails

29-12-2023
20:00
Grote Kerk Schiedam

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Het Foutste Feest
Disco Dane Night
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
REO Tours
Tributes Night Nederland