Koningsnacht Schiedam

Koningsnacht

En natuurlijk gaan we er in 2023 weer een Koninklijk feest van maken met Starstruck, Kornuiten & CO en Edwin van der Toolen poftewel WE GAAN HELEMAAL LOS !!!

Zullen we er er weer een Koninklijke feestnacht van gaan maken?

We gaan er een super gezellig feest van maken met te leuke bands en artiesten. Zo heben we al  Startstruck, Edwin van der Toolen en Kornuiten & CO weten te strikken dus het wordt zeker een te gekke avond.
WE GAAN HELEMAAL LOS!!

Tickets zijn nu verkrijgbaar bij onze leuke voorverkoop adressen en online natuurlijk.
Vanaf 27 december 2022 liggen ze te wachten bij Stripes JeansstorePrimera Woudhoek en ONLINE 


STRARSTRUCK
Dus jij denkt dat je alles al eens gezien hebt, van de heetste party’s op Ibiza tot de dampende feesttent in Siddeburen? Jaja. Maar heb je de waanzinnige show van de drie helden van STARSTRUCK al eens meegemaakt?

Al sinds 2018 zetten Marcel, Teun en Jente van de unieke band/dj combinatie STARSTRUCK menig feest op z’n kop. Het muzikale trio zit vol guilty pleasures! Met een zeer divers repertoire van bekende meezingers, grappen en grollen en vooral heel veel interactie met het publiek hebben de mannen van STARSTRUCK maar één missie: feest maken!


 
“De publiekslieveling van Nederland!”  Edwin van der Toolen!!!!!

Edwin van der Toolen mag zich rekenen tot één van de bekendere Nederlandse feest- volksartiesten van dit moment. De ware magie is zijn hoge entertainment gehalte. Edwin is een heel breed georiënteerde zanger, met een voorkeur voor Nederlandstalige liedjes, maar bovenal is hij een entertainer die stemmingen uitstekend aanvoelt en daarop weet in te spelen. Er zijn veel mensen die zich artiest noemen, maar op weinigen is die eretitel zozeer van toepassing als op Edwin van der Toolen. Hij is een artiest pur sang, die met volle overgave leeft voor het podium en zijn publiek.


Met de Kornuiten & Co in de zaal is het onmogelijk om stil te zitten. Dit geweldige duo stopt niet voordat de zaal helemaal los gaat. En vaak is dat al bij  het eerste nummer. Dus wees er op voorbereid!!  Kornuiten &CO is het een gezellige boel en zeker met een drankkje erbij!!!!Details

26-4-2023
20:00
Grote of Sint Janskerk

Deel dit event met je vrienden!

Media

Koop SNEL je tickets
want OP is OP!

Tickets

Voorverkoop
adressen

Stripes Jeansstore
Primera Woudhoek
Verroux Damesmode

De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Het Foutste Feest
Disco Dane Night
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
REO Tours
Tributes Night Nederland