Leveringsvoorwaarden bij tickets van onze openbare evenementen


Bij het aankoop van een ticket voor één van onze openbare evenmenten ben je verzekerd van toegang tot het evenement. Indien er een evenement wordt geannuleerd geldt het volgende:

  • Annulering door Crévor Events.
Als het evenement door Crévor Events wordt geannuleerd dan heb je recht op teruggave van het bedrag van de ticket inclusief BTW en exclusief fee. Er bestaat ook een mogelijk om te kiezen voor een andere evenement naar keuze. Veelal levert dat een klein voordeeltje opvoor de koper van de ticket. Bij het annuleren van een evenement zal Crévor Events dat zo snel mogelijk kenbaar maken via Your Ticket Provider, de website en Social Media. Degene die tickets hebben gekocht buiten het kanaal van Your Ticket Provider hebben 14 dagende tijd na het bekend maken van de annulering om dit per email te reclameren bij Crévor Events.

  • Annuleringen door omstandigheden die buiten de invloed van Crévor Events liggen
Mocht Crévor Events een openbaar evenement die buiten invloed van Crévor liggen moeten annuleren dan zal Crévor Events  de kosten van de Tickets inclusief BTW maar exclusief eventuelee Fee de ticketsprijs terug betalen. Ook zal er een mogelijkheid worden geboden om tegen een aantrekkelijk tarief te kiezen voor een ander evenement van Crévor Events.

  • Verplaatsen van een evenement door omstandigheden buiten de invloed van Crevor Events
Indien er een evenement verplaatst wordt die buiten de invloed van Crévor Events liggen dan blijven de tickets geldig voor de nieuwe datum. Crévor Events zal dan niet overgaan tot terugbetaling van de tickets, Tenzij anders is aangegeven. Ook kan er in overleg een tegoedbon worden gegeven voor een ander evenement van Crevor Events.

AVG

Onze huisregels van de openbare evenementen
 

 

.


Media


De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Het Foutste Feest
Disco Dane Night
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
REO Tours
Tributes Night Nederland