Crevor Events de evenementen organisatie in Schiedam

Crévor Events is de specialist in het organiseren van mooie en bijzondere evenementen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u prima helpen met het realiseren van uw evenement, denk hierbij aan een presentatie, personeelsfeest of bruiloft. Naast het realiseren van iemands idee, hebben wij ook onze eigen ideeën. Zo organiseren wij een aantal keer per jaar themafeesten, zoals de Disco & Dance Night, Het Foutste Feest Schiedam, Sc hiedam Covert, Tributes Night en Het Oktoberfest Schiedam.

Wij zijn een zeer slagvaardige organisatie vol entousiasme en met veel creativiteit. Naast ons eigen organisatie werken wij samen met een aantal fantastische partners, met wie wij een langdurige en duurzame relatie hebben. Samen hebben wij een schat aan ervaring in het organiseren van evenementen. Van klein tot groot, niets te gek voor ons. Aan alles wordt gedacht, denk hierbij aan catering, licht en geluid, fotografie, administratie, artiesten, beveiliging, locaties en ontwerpstudio.
Wij organiseren ook diverse openbare evenementen in onder andere Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en omstreken. Voor deze evenementen worden bijzondere locaties gebruikt zoals De Grote- of Sint Janskerk Schiedam, Theater aan de Schie, Sportcentrum Vlaardingen, De Polderpoort en meer. 
Naast deze binnenlocaties is de prachtige binnenstad van Schiedam een geweldige inspiratiebron waar wij veelvuldig gebruik van maken.

Heeft u een leuk idee? Wij helpen u graag met het realiseren van dat leuke idee. Uiteindelijk gaat het om uw evenement die het verdient om perfect georganiseerd te worden. 
Kijk eens rond op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

Media


De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Het Foutste Feest
Disco Dane Night
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
REO Tours
Tributes Night Nederland