Alleen is maar alleen en samen kun je veel meer. Dat is waar Crévor Events ook voor staat. Het team van Crévor Events is een grote enthousiaste groep mensen die altijd het maximale met onze evenementen willen bereiken. Daarbij zijn enthousiasme, vriendschap, kennis en lol onze kernwaarden. Maar naast het team van Crévor Events hebben we nog een team. Een team met zakelijke partners die samen met ons tot grote dingen in staat zijn en dat ook gewoon doen. Maar ook voor de kleinere projecten draaien we onze hand niet om. Waar onze partners en zeker ook wij voor staan is loyaliteit! Want alleen dan kun je mooie projecten tot stand brengen. Wij werken dan ook veel en langdurig samen met  Stichting De Grote Kerk, De Polderpoort, Janson Dranken, Farlagraaf  Esens Design, Shelter Security, Show en ZO, PvdM Techniek, RJ Entertainment, Event House, BEK Installatie Bedrijf, Time Out, Stripes Jeansstore en Primera Woudhoek.

Wij zijn daarom enorm trots op ons Crévor Events team en de geweldige club van partners. Want samen maken wij de mooiste en beste evenmenten voor onze gasten en opdrachtgevers!!!!

Saskia, Sannen en ohn

Onze gegevens:

Crevor Events
Grevelingenstraat 48
3114 WB Schiedam
Tel: 06-30929292 (Saskia)
Tel: 06-50275897 (John

E-mail: info@crevorevents.nl
KvK: 59809388
BTW nummer NL002004860844
IBAN: NL20RABO0150102151


Leveringsvoorwaarden bij tickets van onze openbare evenementen

Bij het aankoop van een ticket voor één van onze openbare evenmenten ben je verzekerd van toegang tot het evenement. Indien er een evenement wordt geannuleerd geldt het volgende:

  • Annulering door Crévor Events.
Als het evenement door Crévor Events wordt geannuleerd dan heb je recht op teruggave van het bedrag van de ticket inclusief BTW en exclusief fee. Er bestaat ook een mogelijk om te kiezen voor een andere evenement naar keuze. Veelal levert dat een klein voordeeltje opvoor de koper van de ticket. Bij het annuleren van een evenement zal Crévor Events dat zo snel mogelijk kenbaar maken via Your Ticket Provider, de website en Social Media. Degene die tickets hebben gekocht buiten het kanaal van Your Ticket Provider hebben 14 dagende tijd na het bekend maken van de annulering om dit per email te reclameren bij Crévor Events.

  • Annuleringen door omstandigheden die buiten de invloed van Crévor Events liggen
Mocht Crévor Events een openbaar evenement die buiten invloed van Crévor liggen moeten annuleren dan zal Crévor Events  de kosten van de Tickets inclusief BTW maar exclusief eventuelee Fee de ticketsprijs terug betalen. Ook zal er een mogelijkheid worden geboden om tegen een aantrekkelijk tarief te kiezen voor een ander evenement van Crévor Events.

  • Verplaatsen van een evenement door omstandigheden buiten de invloed van Crevor Events
Indien er een evenement verplaatst wordt die buiten de invloed van Crévor Events liggen dan blijven de tickets geldig voor de nieuwe datum. Crévor Events zal dan niet overgaan tot terugbetaling van de tickets. Wel kan er in overleg een tegoedbon worden gegeven voor een ander evenement van Crevor Events.

AVG

Onze huisregels van de openbare evenementen
 

 

.


Media


De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night