Crévor Events maakt veelvuldig gebruik van de Grote Kerk Schiedam. Deze fantastische locatie ligt midden in het historische centrum van Schiedam en is prima te bereiken. Als specialist in het organiseren van mooie en bijzondere evenementen kunnen wij u prima van dienst zijn. Denk daarbij aan een presentatie, personeelsfeest of bruiloft inclusief ceremonie, diner en feest. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

U heeft een leuk idee? Wij helpen u graag om van dat leuke idee een top idee te maken. En wilt u het eens helemaal anders, dan doen wij dat. Uiteindelijk gaat het om uw evenement die het verdiend om perfect georganiseerd te worden.

Wij zijn een een kleine, maar zeer slagvaardige organisatie met een aantal fantastische partners waarmee wij een langdurige en duurzame relatie hebben. Gezamenlijk hebben wij een schat aan ervaring in het organiseren van evenementen . Van groot tot klein en daarbij is ons niets te gek en aan alles wordt door ons gedacht. Denk daarbij aan catering, licht en geluid, fotografie, administratie, artiesten, security, locaties en ontwerpstudio.
Wij organiseren ook diverse openbare evenementen in onder andere Schiedam, Vlaardingen, Amsterdam en Cuijk. Voor deze evenementen worden bijzondere locaties gebruikt zoals De Grote- of Sint Janskerk Schiedam, Theater aan de Schie, Sportcentrum Vlaardingen en meer.
Naast deze binnenlocaties is de binnenstad van Schiedam een geweldige inspiratiebron waar wij dan ook veelvuldig gebruik van maken.

Nieuwsgierig? We kunnen natuurlijk een afspraak maken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. En die zijn er altijd! 

Media


Oktoberfest 2017

Put on
your dancing shoes!

- Wij helpen u graag om van dat leuke idee een top idee te maken -
Concepten
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
Het Foutste Feest
REO Tours
Tributes Night Nederland
Disco Dane Night