Algemene informatie

Tickets

Aangekochte
 tickets
Wij nemen geen aangeschafte tickets terug. Wel hebben wij een speciale regeling bij evenementen die worden geannuleerd. Deze staat hieronder vermeld. 

Annuleren/verplaatsen van onze evenementen

Bij het aankoop van een ticket voor één van onze openbare evenementen ben je verzekerd van toegang tot het evenement. Indien er een evenement wordt geannuleerd geldt het volgende:

  • Annulering door Crévor Events.
Als het evenement door Crévor Events wordt geannuleerd dan heb je recht op teruggave van het bedrag van de ticket inclusief BTW en inclusief fee. Er bestaat ook een mogelijk om te kiezen voor een andere evenement naar keuze. Veelal levert dat een klein voordeeltje op voor de koper van de ticket. Bij het annuleren van een evenement zal Crévor Events dat zo snel mogelijk kenbaar maken via Your Ticket Provider, de website en Social Media. Degene die tickets hebben gekocht buiten het kanaal van Your Ticket Provider hebben tot 3 maanden na het evenement om dit per email te reclameren bij Crévor Events.

  • Annuleringen door omstandigheden die buiten de invloed van Crévor Events liggen
Mocht Crévor Events een openbaar evenement die buiten invloed van Crévor liggen moeten annuleren, dan zal Crévor Events de kosten van de Tickets inclusief BTW inclusief Fee de ticketsprijs terug betalen. Ook zal er een mogelijkheid worden geboden om tegen een aantrekkelijk tarief te kiezen voor een ander evenement van Crévor Events. Er moet dan wel binnen drie maanden na de datum van het evenement worden gereclameerd bij Crévor Events door middel van een email naar info@crevorevents.nl

  • Verplaatsen van een evenement door omstandigheden buiten de invloed van Crevor Events 

Als een evenement, bijvoorbeeld een voorstelling, wedstrijd of concert wordt verplaatst binnen 24 maanden na de oorspronkelijke datum, dan blijft je ticket gewoon geldig voor het verplaatste evenement. Kun je niet op de vervangende datum, dan krijg je je aankoopbedrag (inclusief service- en/of reserveringskosten) terug in de vorm van een voucher, een digitaal tegoed. De voucher/tegoed is 12 maanden geldig vanaf de datum van het evnement.AVG
Om de privacy van onze bezoekers veilig te stellen hebben wij diet voor iedereen vastgelegd. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

AVG

Huisregels
Crévor Events gun haar bezoekers een mooi, gezellig en vooral veilig evenement. Wij hebben daarom vaste huisregels die voor al onze gasten van toepassing zijn.
Deze huisregels kun je zeer goed bekijken bij de entree van onze locaties. 

 

.


Media


De leukste
evenementen met jou!

- Wij organiseren de leukste evenementen voor en met jou -
Concepten
Het Foutste Feest
Disco Dane Night
Oktoberfest Schiedam
Tributes Night
REO Tours
Tributes Night Nederland